Επισκευτείτε μας

Δεδομένου ότι το χωρίο της Ανώσκελης είναι κατοικήσιμο με μειούμενο πληθυσμό λόγω της μετακίνησης των κατοίκων προς ποιο αστικές περιοχές, ήταν φιλοδοξία της οικογένειας να κατασκευάσει ένα χώρο, ο οποίος θα μπορούσε να προσελκύσει και να καλωσορίσει τους επισκέπτες. ‘Ετσι δημιουργήθηκε ο χώρος οινογευσίας ώστε να καλωσορίσει τους επισκέπτες τπου επιθυμούν να γευθούν τα προϊόντα της εταιρείας και να εξοικειωθούν με την παραγωγική διαδικασία του ελαιολάδου και κρασιού. Η αίθουσα οινογευσίας πήρε το όνομα της από την μητέρα της οικογένειας, ΕΙΡΗΝΗ, προκειμένου να τιμήσει την αγάπη και τις ισχυρές αξίες που μετέδωσε στα παιδιά της. Εικαστικές εκθέσεις και εκθέσεις φωτογραφίας καθώς και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις φιλοξενούνται περιστασιακά στον χώρο δίνοντας επιπλέον ζωντάνια στο χωρίο.

…δεν πρόκειται απλά για μια Ξενάγηση …. αλλά για μια Γευστική Ξενάγηση….

Μετά από μια αναλυτική και πλήρως περιγραφική ξενάγηση με την έμπειρη ξεναγό μας, στη μοντέρνα αίθουσα γευσιγνωσίας θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο, 5 διαφορετικά κρασιά καθώς και την τσικουδιά μας και όλα αυτά με τη συνοδεία Κρητικών παραδοσιακών εδεσμάτων.

Ώρες επισκεψιμότητας και κρατήσεις

Οι εγκαταστάσεις είναι ανοιχτές στο κοινό τις ακόλουθες ώρες και ημέρες:

Δευτέρα έως και Σάββατο από 10πμ έως 6μμ από 15 Απριλίου έως 15 Οκτωβρίου.

Δευτέρα έως και Παρασκευή από 10πμ έως 6μμ από 15 Οκτωβρίου έως 30 Νομεβρίου.

Κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να κανονίσουμε το ραντεβού της επίσκεψής σας (τηλ. 2824031709, email: [email protected]).

Tour & γευσιγνωσία. 7 ευρώ ανά άτομο, το οποίο περιλαμβάνει Ελαιογευσία του ΑΝΩΣΚΕΛΗ Έξτρα Παρθένου Ελαιολάδου & γευσιγνωσία 5 ετικετών κρασιού. Συνοδεύονται με πιάτο φρέσκου ψωμιού με ελαιόλαδο-ρίγανη-αλάτι-λεμόνι και με πιάτο με κρητικές νοστιμιές (όπως 2 ποικιλίες τοπικών τυριών, ντομάτα, αγγούρι, ελιές και καπνιστό ζαμπόν)

Booking Form

All fields marked with an asterisk (*) are required.

: